Microsoft adauga modul intunecat Microsoft Office pentru Android

Microsoft adauga modul intunecat Microsoft Office pentru Android

  admin  

 (243)    (0)

  Software

Aplicatia iOS a prezentat deja modul intunecat, acum mai bine de un an.

Pe scurt: daca utilizati Microsoft Office pentru Android, exista cateva vesti bune pe care vi le dam.

Fie ca scrieti un document pe Word, pregatiti o prezentare PowerPoint sau creati un tabel dinamic in Excel, utilizatorii Office pentru Android vor putea in curand sa lucreze in aplicatie cu modul intunecat activat.

Modul intunecat de pretutindeni a devenit o norma pentru multi utilizatori, dar exista inca cateva aplicatii la acare aceasta functie lipseste.

In acele cazuri in care aveti activat modul intunecat pe telefon si apoi deschideti o aplicatie fara modul intunecat, veti putea avea o experienta vizuala nu foarte placuta.

Se pare ca este o caracteristica foarte solicitata, Microsoft a decis sa adauge in cele din urma modul intunecat la aplicatia Office pentru Android, oferind o „experienta vizuala mai confortabila pentru citire si lucru pe dispozitive mobile”.

Daca sistemul de operare al dispozitivului dvs. are deja modul intunecat activat, aplicatia Office il va activa si in mod implicit.

De asemenea, puteti activa modul intunecat in setarile aplicatiei, care pot fi accesate facand clic pe pictograma profilului din fila Home.

Odata ce ati ajuns acolo, selectati Light, Dark sau System Default din optiunile Teme.

Utilizatorii pot configura pentru a comuta intre modul intunecat si alte teme Office in functie de ora din zi, setarile dispozitivului sau luminozitatea din jurul dispozitivului.

Utilizarea modului intunecat poate duce la un consum mai mic de energie si la o experienta de vizionare mai confortabila.

Managerul de produs Microsoft, Sourab Nagpal, a declarat ca functia va fi lansata in urmatoarele cateva saptamani pentru toti utilizatorii din intreaga lume, deci asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune instalata daca doriti sa o incercati.

 (243)    (0)

Urmariti-ne pe Facebook