Noul Microsoft Office 2021

Noul Microsoft Office 2021

  admin  

 (222)    (0)

  Software

Noua versiune 2021 a Microsoft Office nu va necesita un abonament.

Daca nu doriti sa va abonati la Microsoft 365, nu va faceti griji: persoanele fizice si firmele mici vor putea cumpara un pachet unic Office 2021 la sfarsitul acestui an.

intr-o postare pe blogul companiei joi, Microsoft a lansat mai multe detalii despre noua versiune la pret fix a software-ului sau de productivitate Office, care va veni mai tarziu in acest an.

Compania a subliniat ca, desi principalul sau accent ramane in oferta sa de abonamente, Microsoft 365, va lansa achizitia unica Office 2021 pentru cei care nu sunt gata sa se mute in cloud.

Office 2021 va ajunge in doua versiuni: una pentru utilizatorii comerciali, numita Office LTSC (care inseamna Long Term Servicing Channel) si una pentru uz personal. Office LTSC va include functii de accesibilitate imbunatatite, imbunatatiri ale performantei in Word, Excel si PowerPoint si imbunatatiri vizuale, cum ar fi suportul pentru modul intunecat in toate aplicatiile.

Este destinat pentru situatii de specialitate, spre deosebire de o intreaga organizatie, cum ar fi dispozitivele de control al proceselor de pe podeaua de productie care nu sunt conectate la internet.

Mai multe detalii despre preturi si functii noi pentru versiunea comerciala si versiunea personala vor fi anuntate atunci cand Office 2021 este mai aproape de disponibilitatea generala.

Ambele vor avea atat versiuni pentru Windows 10, cat si pentru Mac si vor fi livrate impreuna cu aplicatia OneNote.

De asemenea, vor livra atat versiuni pe 32, cat si pe 64 de biti.

Microsoft va sprijini software-ul timp de cinci ani si a spus ca nu intentioneaza sa schimbe pretul in momentul lansarii.

In aprilie, Microsoft a transformat Office 365 in Microsoft 365, un serviciu de abonament care a adaugat mai multe functii la pachetul de aplicatii software, dar a necesitat o plata lunara de 7 USD pentru un plan individual sau 10 USD pentru o familie de pana la sase persoane. Compania a spus ca principala sa concentrare va continua sa fie pe cloud, dar intelege ca nu toata lumea este pregatita sa faca acest pas.

Desi puteti utiliza aplicatii Microsoft 365 precum Word, PowerPoint si Excel online gratuit cu functionalitate limitata, veti avea nevoie fie de o versiune perpetua, fie de un abonament pentru a profita din plin de capacitatile lor.

Unii s-au intrebat daca Office 2019 va fi ultima versiune perpetua a software-ului, de cand a aparut Microsoft 365.

Dar apoi Microsoft si-a anuntat planul de lansare perpetua a Office intr-o postare de blog din septembrie.

 

Office 2021 va fi disponibil in a doua jumatate a acestui an.

 (222)    (0)

Urmariti-ne pe Facebook