Ultima actualizare Windows 10 blocheaza PC-urile la tiparire

Ultima actualizare Windows 10 blocheaza PC-urile la tiparire

  admin  

 (206)    (0)

  Software

Eroarea provine din pachetul automat de securitate din martie 2021 si blocheaza PC-ul obligandu-te la un restart de indata ce incerci sa tiparesti ceva.

Dupa restart apare acceasi poveste daca mai vrei sa tiparesti.

Aceasta noua actualizare a Windows 10 provoaca erori aparand ecranul albastru de blocare pentru cazurile aratate mai sus.

Dupa cum a raportat Windows Latest, actualizarea KB5000802 - care este o actualizare automata a securitatii ca parte a pachetului din martie 2021 - face ca Windows 10 sa se blocheze complet, cu un cod de eroare de oprire care spune: „APC_INDEX_MISMATCH for win32kfull.sys”

Un utilizator a spus ca: „Aceasta actualizare pare sa provoace ecrane albastre la imprimarea pe drivere Kyocera Universal Print. Am avut deja cel putin 20 de cazuri confirmate de la 4 clienti diferiti la doar o ora dupa actualizare.”

Alte marci de imprimante, inclusiv Kyocera, Ricoh, Zebra, sunt, de asemenea, afectate, lasand Windows 10 sa se blocheze ori de cate ori utilizatorii incearca sa imprime prin NotePad, aplicatiile Microsoft Office si altele.

Utilizatorii de pe Reddit au raportat, de asemenea, problema, postand pe subreditul r / sysadmin.

Kyocera Drivers Patch Tuesday BSOD de la r / sysadmin

Microsoft nu a raspuns imediat la o cerere de comentarii din partea The Independent.

„Dupa instalarea acestei actualizari, este posibil sa primiti o eroare APC_INDEX_MISMATCH cu ecran albastru atunci cand incercati sa printati pe anumite imprimante din anumite aplicatii”, se arata pe pagina de asistenta a companiei.

„In prezent investigam si vom oferi o actualizare atunci cand sunt disponibile mai multe informatii.”

Pentru a remedia problema, utilizatorii vor trebui sa dezinstaleze pachetul din martie 2021 pana cand Microsoft va veni cu o solutie de remediere.

Procesul de realizat poate fi gasit in Panoul de control, cautand programe, apoi Programe si caracteristici, apoi „Vizualizati actualizarile instalate” in partea stanga si apasand in cele din urma butonul pentru a dezinstala „Actualizare de securitate pentru Microsoft Windows KB50000802)” sau eroarea „KB50000808” pentru computerele Windows 10 cu versiunea 1909.

Un utilizator de pe forumul Micrososft care pretinde ca este angajat Microsoft a oferit solutii alternative folosind Linia de comanda, permitand tiparirea directa sau descarcarea setului de instrumente Microsoft Compatibility Application.

 (206)    (0)

Urmariti-ne pe Facebook