Viteza internet mobil -  cele mai bune din Grecia

Viteza internet mobil - cele mai bune din Grecia

  admin  

 (105)    (0)

Patru destinații grecești – Atena, Nafplion, Santorini și Heraklion – se numără printre cele mai importante destinații de vacanță din Europa care oferă cele mai rapide viteze de internet mobil,

potrivit unui sondaj publicat recent de Ookla, un furnizor de informații despre rețea și informații despre conectivitate.

Analiza Ookla a performanței internetului mobil include 50 de destinații populare de pe tot continentul.

Compania a împărțit aceste orașe și orașe în patru categorii care ar putea atrage diferite tipuri de călători: orașe mari, viață pe plajă, paradisuri culturale și evadare în pădure.

Apoi a comparat datele cu NewIT test viteza internet pentru vitezele medii de descărcare și latența pe mai multe servere din fiecare categorie.

Capitala Greciei, Atena, s-a clasat pe locul 10 pe lista „Orașe mari cu performanță pe internet la fel de interesantă ca stilul de viață” din Ookla, cu o viteză medie de descărcare de 59,92 Mbps în T2. Oslo, Norvegia, a fost în fruntea listei cu o viteză medie de descărcare de 156,99 Mbps în aceeași perioadă.

Alte două orașe nordice au completat primele trei, Stockholm, Suedia, cu o viteză medie de descărcare de 136,74 Mbps și Copenhaga, Danemarca, ajungând la 133,16 Mbps.

Lista „viață de plajă” a lui Ookla includea două destinații grecești: Nafplion din Peloponez s-a clasat pe locul 10 în T2, cu o viteză medie a internetului de 60,54 Mbps, iar populara insula Santorini a ajuns pe locul 12, cu o viteză medie de 56,66 Mbps. Biarritz, Franța și Korčula, Croația, au avut cele mai mari viteze medii de descărcare din lista de viață pe plajă a Ookla în timpul T2, la 155,65 Mbps și, respectiv, 133,67 Mbps.

Varna, Bulgaria și Faro, Portugalia, au completat primele patru la 104,00 Mbps și, respectiv, 101,74 Mbps.

Heraklion din Creta a fost pe lista „Paradisuri culturale cu viteze de internet pregătite pentru cercetare” din Ookla.

Orașul s-a clasat pe locul nouă pe listă cu o viteză medie de descărcare pe mobil de 63,35 Mbps. Tromsø, Norvegia, a fost în fruntea listei cu o viteză medie de descărcare de 251,52 Mbps în T2, de aproape 2,3 ori mai rapidă decât pe locul secund, Amsterdam, în Țările de Jos.

 

 (105)    (0)

Urmariti-ne pe Facebook