Despre noi

Hobart E Commerce SRL

CUI: RO13635765

Registrul Comertului: J40/211/2001

Obiectul de activitate: Comert electronic

Istoric:

Ifiintata la inceputul anului 2001 firma a furnizat servicii legate de software, insemnand livrare implementare si dezvoltare.

Din anul 2007 firma s-a reprofilat pe comert electronic cu diverse produse cum ar fi accesorii de telefoane mobile sau suplimente nutritive.

De cca doi ani ne-am specializat pe vanzarea de licente Microsoft vanzand aproape in exclusivitate pe platforma eMAG

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniul online Hobart E-Commerce confera incredere si stabilitate in relatiile cu partenerii.

Aspecte legale

Hobart E-Commerce SRL are avizele necesare si este inregistrata in registrele speciale pentru a putea comercializa in deplina legalitate licentele software.

De asemenea firma noastra respecta intocmai legislatia romaneasca si UE privind (re)vanzarea de licente Microsoft.

Hobart E-Commerce nu are nici o restanta nici fata de bugetul statului si nici fata de vreo alta terta persoana fizica sau juridica.

Toate declaratiile fiscale sunt depuse la zi la fel si Raportarile Fiscale si Bilanturile.

Recomandări

Cea mai recenta colaborare este cu eMAG pe platforma caruia timp de cca un an jumate am comercilaizat licente software la mai bine de 3.000 de clienti.

Preocuparea noastra a fost ca nici un client (doar sa fie de buna-credinta) sa nu fie nemultumit.

De la inceputul lui Octombrie 2019 eMAG a decis ca pe platforma lui sa nu se mai revanda licente Microsoft astfel am intrerupt colaborarea cu ei.

Evident noi am urmarit ca toti indicatorii de calitate ai firmei noastre sa fie la cele mai inalte standarde si puteti vedea mai jos cum aratau acesti indicatori.

Fara reclamatii, fara reclamatii cu incidente, cu o medie a notelor acordate de clienti produselor si serviciilor noastre de 9.3 ! (imaginea de mai jos este graitoare)

Suntem mandri ca am putut avea asemenea performante de calitate

 

Performanta emag

Urmariti-ne pe Facebook