Windows 7 Professional
  • Windows 7 Professional
  • Certificat Windows 7 Professional

Windows 7 Professional 32/64 bit, Romana, DVD

105,00 RON
cu TVA

Cumparati o licenta Windows 7 Professional legala si nu veti avea probleme.

Daca cumva vreti sa aveti o licenta Windows 7 Professional gratis asta va dura foarte putin, pana cand Microsoft o detecteaza si o va dezactiva. Acum puteti achizitiona un Windows 7 la un pret foarte bun. Achizitionand o licenta Microsoft Windows 7 Professional veti avea si software-ul suport garantat ca nu contine amenintari la adresa securitatii PC-ului dvs.

Un software descarcat gratuit de pe net aproape sigur contine asemenea amenintari de securitate.

Chiar daca nu o sa mai aiba suport Microsoft, Windows 7 ramane un sistem de operare extrem de prietenos, simplu si rapid.

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Windows 7 este cel mai popular sistem de operare pentru utilizatorii de calculatoare. Acesta este anuntat de proprietarul Microsoft Bill Gates si a fost lansat pentru prima data în anul 2009.

Windows 7 Professional OEM in limba Romana - este o alegere foarte buna pentru usurinta meniului si pentru utilizatorii nu foarte buni cunoscatori ai limbii engleze.

In interiorul pachetului gasiti  o cheie de autentificare ce reprezinta certificatul de licenta. 

Acesta poate fi utilizat atat pe desktop cat si pe laptop.

Cheia de autentificare garanteaza ca ati achizitionat un software original si este valabila numai pentru acest produs si protejeaza software-ul impotriva incalcarii drepturilor de autor si a copierii neautorizate.

Dupa instalare este bine sa activati software-ul . Fiind OEM acest lucru se face telefonic cu robotul Microsoft si dureaza cateva minute. Este indicat sa va notati codul de activare pentru eventuale viitoare activari, daca nu veti astepta din nou comunicarea acestui cod.

Pachetul livrat contine doua DVD-uri, unul pentru instalarea pe 32 bit celalalt pentru 64 bit in functie de cum este formatat suportul pe care doriti sa faceti instalarea sistemului de operare. 

In timpul instalarii dupa unul din cele doua DVD-uri livrate vi se va cere cheia de licenta livrata.

Atentie ! Pentru ca cheia de autentificare este unica si netransmisibila, produsul nu poate fi returnat dupa livrare !

Pretul platit este pentru cheia de licenta. Restul (DVD sau USB Flash) reprezinta accesorii nesemnificative.

Pentru instalarea sistemului de operare sunt necesare urmatoarele:

· persoana cu cunostiinte suficiente IT pentru o instalare.

· unitate DVD care sa citeasca fara erori un DVD. DVD-urile furnizate de noi sunt de o buna calitate.

· Procesor de minim 1 GHz

· Memorie RAM de minim 2 GB

· Spatiu hard disc de minim 20 GB

· Dispozitiv cu placa video DirectX 9 sau mai performanta, driver WDDM 1.0 sau mai recent

Important:

· Uzual licentele se transmit electronic, vanzatorul transmite un link de unde cumparatorul descarca un fisier cu ajutorul caruia creaza un DVD pentru instalare.

FQC-00765
96 Produse