Upgrade-ul gratuit la Windows 11 va fi disponibil in 2022

Upgrade-ul gratuit la Windows 11 va fi disponibil in 2022

  admin  

 (257)    (0)

  Software

Daca sperati sa faceti upgrade gratuit la Windows 11 in curand, avem cateva vesti proaste pentru dvs., Microsoft dezvaluind ca utilizatorii Windows 10 vor trebui sa astepte pana in 2022 pentru a face un astfel de upgrade.

 

In timp ce Windows 11 va incepe sa apara pe computerele si laptopurile noi „mai tarziu in 2021”, potrivit unui tweet din contul oficial Windows Twitter (pe care il puteti vedea mai jos), „lansarea upgrade-ului la dispozitivele Windows 10 deja utilizate astazi va incepe in 2022 ”.

„Windows 11 va fi lansat mai tarziu in 2021 si va fi livrat pe durata catorva luni.

Lansarea upgrade-ului la dispozitivele Windows 10 deja utilizate astazi va incepe in 2022 pana in prima jumatate a acelui an.”

 

Conform acestui tweet, se pare ca singura modalitate de a obtine Windows 11 in 2021 va fi sa cumperi un dispozitiv nou pe care este preinstalat.

Pe baza a ceea ce ne-a spus Microsoft, stim ca Windows 11 va fi oferit ca upgrade gratuit pentru utilizatorii Windows 10, atata timp cat acestia au un computer compatibil.

Puteti vedea daca computerul dvs. este capabil sa ruleze Windows 11 utilizand instrumentul de verificare a starii computerului (si urmand modul nostru de verificare daca computerul dvs. va primi ghidul de actualizare Windows 11).

Instrumentul nu este perfect, deoarece a etichetat computerele care ar trebui sa poata rula cu usurinta Windows 11 ca fiind incompatibile, dar ar trebui sa va ofere o idee daca veti putea sau nu sa faceti upgrade.

Chiar daca aveti un computer compatibil, se pare ca va trebui sa asteptati cel putin pana la inceputul anului 2022 pentru a face upgrade la Windows 11.

Mentionarea unei „lansari” sugereaza ca Microsoft va face actualizarea disponibila pentru Windows 10 treptat si in timp ce asta ar putea insemna mai mult o asteptare, este o miscare inteleapta in opinia noastra, deoarece va permite Microsoft sa urmareasca orice problema care poate aparea.

Deocamdata nu am auzit nimic de la Microsoft cu privire la faptul daca Windows 11 va fi disponibil pentru a fi cumparat ca o achizitie independenta si, daca da, cat va costa - daca este pus la dispozitie, acesta ar putea fi un mod de a obtine Windows 11 mai devreme, daca esti dispus sa platesti.

O versiune beta de Windows 11 va fi disponibila in curand si pentru ca oamenii sa incerce, dar daca nu sunteti cu adevarat disperati sa obtineti noul sistem de operare, va recomandam sa nu il instalati - mai ales pe orice dispozitiv pe care va bazati in in activitatea curenta de zi cu zi - asa cum sunt beta-urile, versiunile timpurii ale software-ului care vin adesea cu erori si caracteristici incomplete.

 (257)    (0)

Urmariti-ne pe Facebook